Nålfri trådlyft

En helt ny revolution inom skönhetsbranschen har nu kommit till Sverige!
THESERA L har redan blivit populär i många länder runt om i världen.

Vanlig trådlyft är redan en populär trend som finns på många estetiska klinker runtom i världen. Men att kunna utföra metoden helt utan nålar gör  behandlingen ännu mer populär och är nu en ny växande trend som äntligen finns i Sverige!
Metoden används redan flitigt i flera andra länder i världen. Med denna nya kliniskt beprövade TDN-teknik, är detta nästa generation av PDO-trådar som lyfter och den är smärtfri, icke invasiv och kräver ingen återhämtningstid

Med Thesera L – en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansiktspenetration.

Genom att använda TDN-tekniken som är ett säkrare och mer effektiv alternativ till operationer. TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer.
Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget. Lyfttekniken är baserad på PDO smälttrådar bestående av flera steg med speciella produkter för full absorbering av PDO fibertrådarna. En helt ny revolution inom skönhetsbranschen finns nu i Sverige.
Thesera L smältande PDO trådlyftsbehandling är redan populär i många länder och nu även i Sverige.

Behandlingsmöjligheter Med Nano Trådlyft THESERA L
• Ansiktslyft

• Halslyft

• Dekolletagelyft

• Naturlig volym för läppar

• Naturlig volym och fukt under ögon

• Fukt för händer

• Mer volym i kinder och ansikte

-Vad är skillnaden med Nano PDO trådlyft och traditionell trådlyft?

Nano trådlyft i jämförelse med traditionell trådlyft kräver inga nålstick i huden och ingen återhämtningstid, behandlingen till skillnad från vanlig trådlyft görs 4 ggr för att uppnå trådlyfteffekt. Vanlig trådlyft görs oftast en gång men är mer smärtsam och orsakar lång återhämtningstid , blåmärken och svullnad, detta slipper man med Nano trådlyft PDO smältande trådar.
-För vem passar Nano trådlyft?
Personer som har tappat volym och konturer i ansiktet och halsen och vill få lyftande effekter utan injektioner och operationer.
Det är en lösning för nålrädda personer som eftersträvar naturliga resultat utan smärta.

Personer som har för mogen och mycket förslappad hud kan inte få mycket lyft  då trådarna inte skulle klara av att bära upp för mycket slappa vävnader i huden.

Hur fungerar den?
Behandlingen utförs i flera steg där bl.a den aktiva smältande trådarna penetrerar djupt igenom huden i smältande form till underliggande förslappade vävnader. Succesivt börjar smältande fibertrådarna återta trådformen och blir till gelétrådar i huden. Fibroblaster börjar då multipliceras och twistas runt trådarna, huden fylls ut av geletrådarna och lyfts

Denna process pågår i flera veckor och resultatet kommer succesivt att förbättras precis egentligen som trådlyft med nålar.

-Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar, den är KFDA och CPNP godkänd och registrerad.
-Hur länge håller Resultatet?
Hållbarheten beror på vilka förutsättningar personen har och livstil, normalt håller det i ca 6 månader ibland mer.
Underhållsbehandlingar kan göras efter avslutande kur när det gått ca 6 månader då kan det räcka med en eller två ggr per år.
-Hur känns behandlingen?
Behandlingen är helt smärtfritt och ingen bedövning behövs.
Hur många behandlingar krävs det?
Rekommenderat kur består av 4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.
När ser man resultatet?
Resultatet efter första behandlingen syns lite omedelbart men förbättras även succesivt och konturer blir mer tydliga redan efter några veckor.
Vilka användningsområden kan man behandla?
Hela ansiktet och halsen brukar göras i en behandling.

-Krävs det någon återhämtningstid?
Eftersom behandlingen inte orsakar några blåmärken eller ökad rodnad etc. kräver den ingen återhämtningstid utan man ser mycket fräsch och mer stramare ut i huden efter behandlingen dessutom kommer en mycket fin lyster direkt efter behandlingen
Finns det några biverkningar och risker med behandlingen?
Mycket sällsynt är att en allergisk reaktion skulle uppkomma.
Det är viktigt att meddela terapeuten om eventuella tidigare allergiska reaktioner.Personer som har skaldjursallergi får inte göra behandlingen eftersom det finns kitosan i produkten.
En allergisk reaktion kan även hända vid vanlig ansiktsbehandling därför är risken inte helt utesluten även med THESERA L nano trådlyft.
Vad ska man tänka på inför behandlingen?

En konsultation genomförs innan behandlingen för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandling och inte har några medicinska förhinder, man bör undvika att konsumera blodförtunnande mediciner , omega 3 alkohol minst 24 h och rökning samma dag. Om du har gjort en behandling på hudvårdsklinik eller liknade nyligen behöver vi veta om det då detta har betydelse för behandlingen och hudens påfrestning.

Vad ska man tänka på efter behandlingen?

Efter behandling ska du inte konsumera alkohol, sola, eller utsätta kroppen för värme  som till exempel bastu, ta långa varma duschar eller på annat sätt vistas i miljöer där de blir exponerade till högre temperaturer, eller annan stress för kroppen och undvika hård träning i minst två dygn efter behandlingen.
Vilken eftervård ska man tänka på?
Det är mycket viktigt att använda närande och fuktgivande produkter dagligen efter behandlingen
Man ska undvika produkter som innehåller syror, t.ex AHA, Retinol etc.. tills ca 4 veckor efter sista Thesera L Trådlyft behandlingen.
Tänk på att använda ögonkräm, serum, dag och nattkräm minst 2 ggr per dag.

PRISLISTA
Hela Ansikte och hals – 2500:-
KUR PÅ 4 BEHANDLINGAR
Hela ansikte och hals – 6000:-